Værdier

Vi bringer mennesker sammen.

Og vi fremelsker åbne refleksioner, hvor sproget skaber en mellem-menneskelig virkelighed, som rummer mod, håb og flere perspektiver.

Vi arbejder for, at børn og voksne, medarbejdere og ledere, bliver mødt i åbenhed og med interesse, når de færdes i hverdagens forskellige arenaer.

Vi tror på, at mennesker i deres daglige handlinger har det naturlige mål, at søge efter dialog og balance.

 


Når vi skaber tillidsrum og danner fællesskaber, kan vi nå dette mål. Vi kan både åbne os for nysgerrige spørgsmål fra andre, og fra os selv.

På denne måde udforsker vi vores omverden og os selv - med respekt og interesse, og vi skaber ansvarlige, bæredygtige løsninger, der understøtter fællesskabet uden at undertrykke andre mennesker - eller os selv.

Med åbenheden kan mennesket både tage ansvar og vise respekt for krav til sig selv og fællesskabet.

 

www.burian.dk - Elverdalsvej 68 - 8270 Højbjerg - Danmark - Tlf. +45 86 27 47 23

 

 

                                                  

SITEMAP:ForsideBurianVærdierFamilieterapiUddannelserSupervisionKonsultationUdviklingEvalueringDokumentationVideoReferencerMetaforumTilmeldingKontaktLinksSeo (IKKE SLETTE!!)Lille MetaCV Bodil BurianCV Poul BurianBørne-mindmappingFlerfamilieterapiFamilieklasseBørne-mindmapping OverbygningMedarbejdereAfdelingerLedereOrganisationerUndermenu 1Undermenu 2Undermenu 3Undermenu 4Undermenu 5