Familieklasse

Et 6-dages uddannelsesforløb med en systemisk og narrativ tilgang. Kurset fokuserer på at udvikle et nyt grundlag for læring, der matcher barnets sociale kompetence og styrker forældrenes interesse.

Forløbet bygger på idéer og erfaringer fra Marlborough Familiy Service i London, hvor den systemiske og kontekstbaserede flerfamilieterapi og familieklasser er praktiseret gennem 25 år.

Formålet med forløbet er at tilføre den professionelle nye pædagogiske og psykologiske forståelser, som kan ændre en udefra faglig vurdering til også at indeholde en søgen efter nærmeste udviklingszone sammen med barnet selv. Formålet er også at give den professionelle nye pædagogiske redskaber, som skaber et samarbejde med forældrene, hvor forældrene selv får øje på barnets kompetencer, og deres egen andel heri.

Kursussted: Århus

2012: 21/3 & 22/3, 24/4, 30/5, 20/8, 25/9

Pris inkl. forplejning:          9.700 kr. ekskl. moms og logi

Tilmelding: 15/2-12
 

 

Familieklassen arbejder målrettet med

Kobling - målgruppe og henviser.

Mål - fra problem til færdighed.

Klassen - børnegruppen som reflekterende team. 

Forældrerollen - medunderviser og konsulent.

Flerfamilieaktiviteten - samvær, samvirke og samtaler på tværs.

Refleksionsmødet - medarbejdere og forældre.

Netværket - fælleskonsultation med børnefokus.

Video er et vigtigt element i dette uddannelsesforløb.

Du kan læse mere om indholdet i den uddybende beskrivelse - Hent pdf-fil

www.burian.dk - Elverdalsvej 68 - 8270 Højbjerg - Danmark - Tlf. +45 86 27 47 23

Målgruppe:

Lærere, pædagoger, behandlere, fami
liekonsulenter, socialrådgivere, sundhedsplejersker, sygeplejersker o.a., som i deres daglige arbejde møder børn med særlige vanskeligheder.
Det er en fordel, hvis du aktuelt arbejder med børn i familier, eller med børn i skole, daginstitution eller lignende grupperinger.

    

SITEMAP:ForsideBurianVærdierFamilieterapiUddannelserSupervisionKonsultationUdviklingEvalueringDokumentationVideoReferencerMetaforumTilmeldingKontaktLinksSeo (IKKE SLETTE!!)Lille MetaCV Bodil BurianCV Poul BurianBørne-mindmappingFlerfamilieterapiFamilieklasseBørne-mindmapping OverbygningMedarbejdereAfdelingerLedereOrganisationerUndermenu 1Undermenu 2Undermenu 3Undermenu 4Undermenu 5