Burian

Vi startede burian i sommeren 2001, men vores erfaringer rækker længere tilbage.

Mange ved, hvordan man i midt 80'erne inden for familieterapi og pædagogik oplevede et paradigme skift med introduktionen til det systemiske. Bodils ansættelse i Århus kommune og amt gav hende en aktiv rolle i dette nyskabende og eksperimenterende felt inden for børne- og familiebehandling.

I dag har systemisk teori og tænkning en betydningsfuld plads i mange af samfundets organisationer. De komplekse problemstillinger, som optræder i både familielivet og blandt medarbejderne på en arbejdsplads, kalder netop på det multi-verse frem for det uni-verse.

Vi har opdaget, at når vi forbinder Bodils viden og erfaring fra det terapeutiske og pædagogiske felt med Pouls viden og erfaring fra udviklingsprocesser i organisationer, opstår der nye utraditionelle perspektiver og muligheder, man knap havde anet.

Og det er her, profilen for burian bliver tydelig.

 

I burian forbinder vi fagligheden i den konkrete praksis med overordnet metateori - og modsat.

burian har base i Århus, og vi arbejder over hele landet, fra Struer til Rønne og fra Helsingør til Aabenraa.

CV Bodil Burian

CV Poul Burian

 

www.burian.dk - Elverdalsvej 68 - 8270 Højbjerg - Danmark - Tlf. +45 86 27 47 23

 

SITEMAP:ForsideBurianVærdierFamilieterapiUddannelserSupervisionKonsultationUdviklingEvalueringDokumentationVideoReferencerMetaforumTilmeldingKontaktLinksSeo (IKKE SLETTE!!)Lille MetaCV Bodil BurianCV Poul BurianBørne-mindmappingFlerfamilieterapiFamilieklasseBørne-mindmapping OverbygningMedarbejdereAfdelingerLedereOrganisationerUndermenu 1Undermenu 2Undermenu 3Undermenu 4Undermenu 5