Ledere

Husker du, da du sidst havde en god oplevelse

sammen med en medarbejder, der gik beriget ud af dit kontor efter at have bedt om hjælp i en vanskelig situation? Hvad gjorde du?

sammen med din chef, da du skulle præsentere ham for en ny idé, som han normalt ikke ville synes om? Hvad skete?

sammen med din afdeling, da du skulle præsentere dem for en ubehagelig problemstilling i afdelingen? Gjorde du noget ud over det sædvanlige?

sammen med en journalist, der stillede nærgående spørgsmål til en ubehagelig hændelse i din organisation? Gjorde du noget særligt?

Mindet om en god oplevelse giver energi og lyst til en forøget indsats. Det ved enhver leder. 

Hvis der bliver for langt mellem de gode oplevelser, tappes vi for energi, og arbejdet bliver ren overlevelse.

 

Vi kan hjælpe dig med forskellige bud til at komme videre.

Åbne gruppesamtaler
Meget af vores arbejde starter med samtaler på mindst to niveauer i organisationen. Vi må have en fornemmelse af, hvad der sker i forskellige situationer. Så det starter med, vi er nysgerrige og sansende.

Coaching
Måske fører de undersøgende samtaler til, at vi foreslår dig coachsamtaler. Coachingen er rettet mod at gøre dine evner og idéer aktive, så du er i stand til at bruge dem i forbindelse med dine daglige arbejdsopgaver og udfordringer.

Systemisk og anerkendende ledelse
Måske foreslår vi dig, at du skifter ledelesstil og påbegynder en systemisk og anerkendende ledelse i din organisation.

Konflikthåndtering
I andre tilfælde kan situationen afklares ved, at vi optræder som systemiske proceskonsulenter i forbindelse med konfliktløsning eller konfliktopløsning.

 

www.burian.dk - Elverdalsvej 68 - 8270 Højbjerg - Danmark - Tlf. +45 86 27 47 23

Målgruppe:

Personer med ledelsesfunktioner på skoler, døgnnstitutioner, daginstitutioner, familiecentre, sundhedspleje, sygehuse, lægeshuse
 o.a., hvis formål er at udføre undervisning eller hjælpe- og behandlingsarbejde i en social kontekst til glæde for borgeren.

                                            

SITEMAP:ForsideBurianVærdierFamilieterapiUddannelserSupervisionKonsultationUdviklingEvalueringDokumentationVideoReferencerMetaforumTilmeldingKontaktLinksSeo (IKKE SLETTE!!)Lille MetaCV Bodil BurianCV Poul BurianBørne-mindmappingFlerfamilieterapiFamilieklasseBørne-mindmapping OverbygningMedarbejdereAfdelingerLedereOrganisationerUndermenu 1Undermenu 2Undermenu 3Undermenu 4Undermenu 5